Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ σε ιδιώτες - τιμές από 30 ευρώ την ώρα

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες.

Όπως αναφέρεται σήμερα στην ιστοσελίδα protothema.gr για λόγους οικονομίας η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Ο,τι και όσοι ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης το Φορτηγό/γερανός ενοικίαζεται προς 90 ευρώ την ώρα, ένα περιπολικό προς 40 ευρώ την ώρα, μια μοτοσυκλέτα 50 ευρώ την ώρα (20 για την μηχανή και 30 για τον οδηγό). Επίσης αν θέλετε μπορείτε να νοικιάσετε προς 120 ευρώ την ώρα ένα λεωφορείο. Αν πάλι θέλετε να πάτε προς κάποιο νησί μην ανησυχείτε μπορείτε να νοικιάσετε για 200 ευρώ την ώρα ένα ταχύπλοο σκάφος.

Στις ειδικές ρυθμίσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης προβλέπεται έκπτωση 15% για την παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε αντίθεση με προσαύξηση κατά 50% για τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς ιδιώτες και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 888/21-3-2012 τ. Β'.



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρόσληψη 181 ατόμων για το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Προσλήψεις 44 ατόμων στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Συμβάσεις έργου για 23 άτομα στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών
Ιατροί, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές και Ειδικοί Θεραπευτές στον ΟΚΑΝΑ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψεις 40 οδηγών στον ΟΑΣΘ
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2024 για 31 θέσεις στη ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.
Νέος διαγωνισμός για εισαγωγή 173 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών